Over de Drechtsteden

7 Zuid-Hollandse gemeenten en 3 gemeenschappelijke regelingen vormen samen een heel bijzonder samenwerkingsverband. Wij zijn een regio met grote ambities waar je gezien wordt en jouw inbreng er toe doet. In deze regio werken wij intensief samen. Ons DNA is dichtbij en betrokken, creatief en met lef. Wij zijn echte doorzetters in ons denken en ons doen. Wij werken resultaatgericht, in wisselende verbanden, met respect voor elkaars identiteit, maar altijd langs de weg van een gezamenlijk punt en een plan. Dit biedt perspectief voor jouw toekomst.

De regio Drechtsteden heeft meer dan 270.000 inwoners. Wij zijn samen de 5e stad van Nederland, en hebben grote ambities. Wij werken aan energietransitie, goede bereikbaarheid, veiligheid, sociale netwerken en nog veel meer. De regio Drechtsteden vernieuwt zich koersvast en duurzaam en nodigt jou uit om mee te doen. 

 

Warm hart voor de publieke zaak 

 Werken binnen de regio Drechtsteden betekent dat je werkt voor een betere samenleving. Ruim 270.000 inwoners krijgen direct te maken met jouw resultaten. Kortom: jouw werk doet er echt toe. Jij draagt de publieke zaak een warm hart toe. Samen met jou helpen wij de maatschappij vooruit.

Je kunt bij ons op operationeel, tactisch of strategisch niveau rechtstreeks impact maken met jouw werk.

 

Doe jij met ons mee? 

Het netwerk van de Drechtstedenorganisaties biedt je volop kansen om je (verder) te ontwikkelen en je ambities waar te maken. Voor jou zijn er prachtige ontwikkelkansen, zowel in een organisatie als in de hele regio. Als jij oog hebt voor wat er om je heen gebeurt, trek je vaak leuke dingen naar je toe, dus haak in op de kansen die je ziet.  

Als jij houdt van de maatschappelijke functie en bedrijvigheid van de lokale overheid, wil je vast reageren op een van de mooie vacatures. Behalve werk wat er toe doet, biedt de regio Drechtsteden ook een ruim aanbod aan trainingen en opleidingen. Jij kunt bij ons dus op persoonlijk en professioneel vlak blijven groeien.