Op tijdelijke basis een mooie opdracht / functie invullen bij Drechtsteden? Dat kan!

Drechtsteden heeft hiervoor een samenwerking met twee partijen die verantwoordelijk zijn voor de bemiddeling en het inzetten van tijdelijk personeel.

 Inhuurdesk Professionals – interim/ detachering & freelance posities

Yacht Inhouse Services is verantwoordelijk voor de inhuurdesk professionals. Alle interim/detachering en freelance opdrachten vanaf schaal 9 in de Gemeente CAO worden door Yacht Inhouse Services geworven.

Yacht Inhouse Services werkt hier als onafhankelijke MSP samen met een groot aantal leveranciers speciaal gecontracteerd voor Drechtsteden. Word jij nu gedetacheerd via een bureau en heb je interesse in een opdracht bij een van de Gemeentes of onderdelen binnen Drechtsteden vraag dan bij jouw consultant/ organisatie naar de mogelijkheden en laat hen contact opnemen met de Inhuurdesk professionals.

Contactpersonen:

 

Freelance

Ben jij als freelance professional geïnteresseerd in de mogelijkheden en beschikbare opdrachten bij Drechtsteden binnen diverse vakgebieden? Klik dan hier en je wordt doorverwezen naar onze partner ‘ Gemeente projecten’.

Dit platform publiceert al onze ZZP opdrachten binnen Drechtsteden waarop je je vervolgens zelf kunt inschrijven, reageren en wordt meegenomen in de wervingsprocedure.

Nb: het heeft geen zin om vrijblijvend cv’s voor te stellen. Alle aanvragen worden gedeeld via gecontracteerde leveranciers op het platform. Solliciteren kan uitsluitend via deze route.

 

Inhuur via Uitzendbureau Tempo Team

Voor alle tijdelijke posities werkt Drechtsteden samen met Tempo-Team voor alle functies tot en met schaal 8 in Gemeente CAO.

Tempo-Team is al meer dan 50 jaar een toonaangevende HR-dienstverlener. Wanneer je zaken doet met Tempo-Team, ben je verzekerd van een solide bedrijf met een heldere visie en missie. Wij helpen je plezier in werk vergroten. Zo simpel is het. En tegelijkertijd ook zo lastig. Want er is natuurlijk meer in het leven dan werk alleen. Je vrienden, familie, vakanties, weekend, feest. En werk.

We zien het dan ook als onze uitdaging om iedere werkdag ietsje leuker te maken. Waar je nieuwe mensen ontmoet, iets nieuws leert, meer over je vak en over jezelf ontdekt. Want dat is werk voor ons. Daar doen we elke dag een stapje extra voor. Dat vertaalt zich door in onze missie, dat waar we voor staan:

Tempo-Team prikkelt. Wij verhogen plezier en resultaat door werk dat past. Wij hebben het lef en de expertise je daarbij uit te dagen. Uit oprechte interesse. Wij kunnen dit omdat we dichtbij staan en altijd die stap méér doen.

Dat we met 50 jaar ervaring en honderden arbeidsmarkt-experts heel veel kennis in huis hebben, daar zullen we je niet mee vermoeien. We cheffen het gewoon voor je. Daar heb je meer aan.