Gemeente Hardinxveld-Giessendam

collega's in gesprek op de trap

Werken bij
Hardinxveld-Giessendam

Hardinxveld-Giessendam is een ondernemende gemeente met een lange maritiem-industriële traditie en een groot bedrijvennetwerk. Als organisatie stellen wij de inwoners en bedrijven centraal en gaan we uit van de kracht van de samenleving.

De samenleving is een netwerk, onze gemeentelijke organisatie sluit daarop aan en is opgezet als een moderne en vernieuwende netwerkorganisatie. De organisatie kent een platte structuur met korte lijnen en een hoog loyaliteitsgehalte. We doen het samen en met elkaar. Zonder direct leidinggevende werk je zelfstandig, maar zoek je wel actief de andere collega’s in de organisatie op. Daarmee bouw je je netwerken steeds weer op of neem je erin deel. Dat biedt vrijheid, directe zeggenschap en eigen verantwoordelijkheid.

Bij onze organisatie staan de inhoud en de dienstverlening voorop. Door samen te werken met je collega’s, het college, de gemeenteraad en de inwoners pakken we de opgaven op. Wij gaan het gesprek met binnen en buiten aan en denken en werken niet vanuit functies. Je werk begint niet vanuit het papier en het schrijven van beleidsstukken, maar met de mensen om je heen, zowel binnen als buiten de organisatie.

Vacatures bij Gemeente Hardinxveld-Giessendam

Gemeente Hardinxveld-Giessendam
Vacature nr. 7725

Administratief medewerker

Word de verbindende schakel tussen gegevens en succes!
Reageer voor: 22 juni
Gemeente Hardinxveld-Giessendam
Vacature nr. 7465

Medewerker Technische Dienst

Geen dag is hetzelfde in deze uitdagende, brede technische functie! Je gaat aan de slag als medewerker technische dienst,…
Gemeente Hardinxveld-Giessendam
Vacature nr. 6357

Adviseur Wegen en Kunstwerken

Ben jij op zoek naar een uitdagende en dynamische werkomgeving waar jouw expertise op het gebied van wegen en civiele…

Doelstellingen & ambities

We willen het werken als een netwerkorganisatie optimaliseren en hiermee onze dienstverlening verder verbeteren. We geloven dat iedere medewerker hieraan bijdraagt. Hierbij hoort ook dat je doet waar je goed in bent. Wij gaan graag met jou op zoek naar jouw persoonlijke kwaliteiten en hoe we die het beste zo breed mogelijk in de organisatie kunnen inzetten.

Wij werken voor Hardinxveld-Giessendam

"Als collega's stimuleren wij elkaar bij het pakken van kansen."

"Wij staan voor ons werk en voor ons vak."

Wie zoeken wij?

Ben jij onze nieuwe collega, die net als wij graag met de inhoud bezig is en actief wil deelnemen in netwerken? Ben je op basis van jouw persoonlijke kwaliteiten breder inzetbaar en wil je enthousiast met ons meewerken om deze moderne manier van samenwerken verder te ontwikkelen?

Wie zijn wij als werkgever

Begeleiding & ontwikkeling

Wij zijn ervan overtuigd dat jij ook over persoonlijke kwaliteiten beschikt, die in onze organisatie tot bloei kunnen komen, omdat wij niet zozeer vanuit de functie organiseren, maar vooral ook vanuit jouw persoonlijke kwaliteiten. Waar zit jouw persoonlijk leiderschap en hoe kunnen we je helpen om jouw persoonlijke kwaliteiten te ontwikkelen en optimaal in te zetten?
Daarnaast is er veel ruimte voor vakgerichte opleidingen.

Bedrijfscultuur

Hardinxveld is een moderne eigenzinnige organisatie, loyaal, informeel en hartelijk met een grapje op zijn tijd. De organisatie heeft een sterke band tussen de medewerkers, dat is niet alleen in het gemeentehuis te merken. We zijn een platte organisatie met betrokken en warme collega’s en met ruimte voor informele activiteiten. We werken vanuit vertrouwen en benaderen elkaar ook op die manier.

Wat hebben we jou te bieden

Een unieke moderne organisatie, met aandacht voor jouw ontwikkeling als persoon en een fijne werksfeer.

Hybride werken

We ondersteunen het hybride werken in onze organisatie door middel van ICT-devices voor de (thuis)werkplekken. Ook hebben we de middelen in het gemeentehuis om hybride te vergaderen. We geven medewerkers de ruimte om onderling af te stemmen hoe ze het hybride werken inrichten.

Diversiteitsverklaring

Met onze visie op de organisatie is het organiseren en versterken van diversiteit in de organisatie onmisbaar. Juist door collega’s met verschillende kwaliteiten en achtergronden aan de slag te hebben krijgen we het werk gedaan waar het om gaat: een optimale dienstverlening voor onze inwoners en bedrijven.