• Home
  • Over de Drechtsteden

Over de Drechtsteden

De regio Drechtsteden

7 Zuid-Hollandse gemeenten en 3 gemeenschappelijke regelingen vormen samen een heel bijzonder samenwerkingsverband. Wij zijn een regio met grote ambities waar je gezien wordt en jouw inbreng er toe doet.

In deze regio werken wij intensief samen. Ons DNA is dichtbij en betrokken, creatief en met lef. Wij zijn echte doorzetters in ons denken en ons doen. Wij werken resultaatgericht, in wisselende verbanden, met respect voor elkaars identiteit, maar altijd langs de weg van een gezamenlijk punt en een plan. Dit biedt perspectief voor jouw toekomst.

De regio Drechtsteden vernieuwt zich koersvast en duurzaam.

Smart Delta Drechtsteden

Met Smart Delta Drechtsteden willen we slim samen vooruit. Dat doen we met elkaar: bedrijven, onderwijs en overheid. Ontstaan uit de zeven Zuid-Hollandse gemeenten aan het water die samen een unieke delta vormen. Samenwerken doen ze al jaren, Dordrecht, Zwijndrecht, Hendrik-Ido-Ambacht, Alblasserdam, Papendrecht, Sliedrecht en Hardinxveld-Giessendam. 

Arbeidsvoorwaarden

Werken voor de Drechtsteden betekent werken voor onze regio in al haar facetten. Meer huizen of meer groen? Hoe houden we de regio leefbaar en zorgen we voor minder files? Hoe zorgen we ervoor dat iedereen meetelt in de regio? Vraagstukken die nu én in de toekomst belangrijk zijn, vragen al onze aandacht.

Jouw baan zorgt dus voor grote maatschappelijke impact. Daar horen natuurlijk ook uitstekende arbeidsvoorwaarden bij. Nieuwsgierig naar wat wij jou te bieden hebben? 

Leren en ontwikkelen

De Drechtsteden stimuleren en motiveren medewerkers om duurzaam inzetbaar te zijn en te blijven en om te gaan met veranderingen binnen en buiten de regio/organisatie. Blijvend leren is cruciaal om goed te anticiperen en reageren op de huidige en toekomstige ontwikkelingen binnen en buiten de organisatie/regio. 

Interim-, freelance posities en uitzendkrachten

Op tijdelijke basis een mooie opdracht / functie invullen bij Drechtsteden? Dat kan!

Drechtsteden heeft hiervoor een samenwerking met twee partijen die verantwoordelijk zijn voor de bemiddeling en het inzetten van tijdelijk personeel.