Werken voor de Drechtsteden

Dienst Gezondheid & Jeugd

Werken bij Dienst Gezondheid & Jeugd

Bij ons is iedereen van harte welkom. Binnen onze dienst wordt een actief divers en inclusief beleid gevoerd, waar iedere medewerker gezien en gehoord wordt.

De DG&J bestaat uit drie organisatieonderdelen:
1. Gemeenschappelijke GezondheidsDienst ZHZ (GGD ZHZ)
De GGD ZHZ beschermt, bewaakt en bevordert de gezondheid van de inwoners van Zuid-Holland Zuid vanuit het perspectief van positieve gezondheid.

2. Leerplicht en Voortijdig Schoolverlaten ZHZ (LVS ZHZ)
LVS ZHZ is de gemeenschappelijk dienst voor het handhaven van de Leerplichtwet en wetgeving op het gebied van voortijdig schoolverlaten.

3. Veilig Thuis ZHZ (VT ZHZ)
VT ZHZ is de gemeenschappelijke dienst voor het voorkomen en stoppen van huiselijk geweld, kindermishandeling en ouderenmishandeling.

Vacatures bij Dienst Gezondheid & Jeugd

dienst Gezondheid & Jeugd ZHZ
Vacature nr. 5797

Aankomend toezichthouder kinderopvang

Heb je een pedagogische achtergrond en ben je op zoek naar een volgende stap in je loopbaan? Wij bieden je een intern…
Reageer voor: 7 december
dienst Gezondheid & Jeugd ZHZ
Vacature nr. 5754

Toezichthouder kinderopvang

Is het jouw specialisme om toezicht te houden op de sector kinderopvang? Dan hebben wij een baan voor je in een leuk team…
Reageer voor: 7 december
dienst Gezondheid & Jeugd ZHZ
Vacature nr. 5748

Procesondersteuner OGGZ – Wonen

Als procesondersteuner draag je zorg voor de ondersteuning van het dagelijkse werkproces. Je bent de ondersteuner voor de…
Reageer voor: 6 december

Waar staan wij voor?

De professionals van de DG&J zijn specialisten op het terrein van publieke gezondheid, toezicht, het recht op onderwijs en sociale veiligheid (ook in de thuissituatie).

De DG&J geeft vanuit haar wettelijke taken en beschikbare kennis ondersteuning en advies over effectieve interventies en nieuwe ontwikkelingen en vertaalt landelijke en academische trends naar lokale mogelijkheden. 

De DG&J werkt intensief samen met (keten)partners en is een sterke partner in lokale, regionale en landelijke netwerken.