• Home
  • Starters en Studenten

Starters en Studenten

Een traineeprogramma met impact.

Wel afgestudeerd, maar nog niet uitgeleerd? Geef je carrière een vliegende start met het traineeprogramma van Smart Delta Drechtsteden. In dit traineeprogramma krijg je uniek kijkje bij de verschillende publieke dienstverleners. Op geheel eigen wijze dienen zij het maatschappelijk belang. 

Je groeit onwijs snel, omdat je in korte tijd met meerdere organisaties werkt. Je ontwikkelt skills zoals persoonlijk leiderschap, flexibiliteit en doorzettingsvermogen. Iedere 2 weken volg je met jouw traineegroep een training op het gebied van competenties en vaardigheden. Jullie krijgen een FUN budget voor leuke activiteiten én starten en eindigen het traineeprogramma met een special.

Een stage met impact.

Wat vind jij belangrijker? Jouw eigen ontwikkeling of iets goeds doen voor de maatschappij? Gelukkig hoef je bij ons niet te kiezen. Jouw stage heeft gegarandeerd impact. De 10 publieke dienstverleners van Smart Delta Drechtsteden zetten zich in voor de inwoners, bedrijven en instanties in de Drechtsteden.

Daarnaast word je vanaf dag 1 volledig lid van het team en worden jouw werk en ideeën gewaardeerd. Je vindt bij ons interessante meewerk- en afstudeerstages op mbo-, hbo-, en wo-niveau. Bijvoorbeeld in de richtingen finance, juridisch, ICT/datamanagement, ruimtelijke ontwikkeling en het sociaal domein.

Interesse? Vragen? Let's get in touch

Whatsapp ons

06-41590614