Een traineeprogramma met impact.

Wel afgestudeerd, maar nog niet uitgeleerd? Geef je carrière een vliegende start met het traineeprogramma van Smart Delta Drechtsteden. In dit traineeprogramma krijg je een uniek kijkje bij de verschillende publieke dienstverleners. Op geheel eigen wijze dienen zij het maatschappelijk belang.

Je groeit onwijs snel, omdat je in korte tijd met meerdere organisaties werkt. Je ontwikkelt skills zoals persoonlijk leiderschap, flexibiliteit en doorzettingsvermogen. Iedere 2 weken volg je met jouw traineegroep een training op het gebied van competenties en vaardigheden. Jullie krijgen een FUN budget voor leuke activiteiten én starten en eindigen het traineeprogramma met een special.

Een stage met impact

Wat vind jij belangrijker? Jouw eigen ontwikkeling of iets goeds doen voor de maatschappij? Gelukkig hoef je bij ons niet te kiezen. Jouw stage heeft gegarandeerd impact. De 10 publieke dienstverleners van Smart Delta Drechtsteden zetten zich in voor de inwoners, bedrijven en instanties in de Drechtsteden.

Daarnaast word je vanaf dag 1 volledig lid van het team en worden jouw werk en ideeën gewaardeerd. Je vindt bij ons interessante meewerk- en afstudeerstages op mbo-, hbo-, en wo-niveau. Bijvoorbeeld in de richtingen finance, juridisch, ICT/datamanagement, ruimtelijke ontwikkeling en het sociaal domein.

Vind jouw stage- of traineeplaats in de Drechtsteden

Dordrechts Museum
Vacature nr. 7558

Stage Team Publiek Huis Van Gijn

Reageer voor: 2 september
logo Smart Delta Drechtsteden
Vacature nr. 6293

Afstuderen in de Drechtsteden

Wil jij tijdens jouw studie relevante werkervaring opdoen en meedenken over de ontwikkeling van onze regio? Dan ben je…
Dordrecht
Vacature nr. 7512

Stage Sociale Veiligheid Dordt Sport

Is sport, onderzoek en/of marketing jouw passie? Zoek je daarbij een geschikte mee/afstudeer stage?  Solliciteer dan…
Reageer voor: 2 september

Maak een jobalert aan voor een stage of traineeprogramma.

Voorkom dat je jouw ideale stage of traineeprogramma mist en maak een jobalert aan. Je ontvangt bericht van de nieuwste stages en het traineeprogramma.

Interesse? Vragen? Let's get in touch:

Bel ons

078 – 7708030