Spring naar inhoud

Werken bij Hardinxveld-Giessendam

Civiel Technisch Medewerker

Wil jij een bijdrage leveren aan de openbare ruimte en werk je graag mee om de inwoners van Hardinxveld-Giessendam een mooie en veilige leefomgeving te bieden?

Je draagt bij aan het goed verlopen van de onderhouds- en herinrichtingsprojecten en geeft veel aandacht aan de omgeving.
 

Wat ga je doen?

Je bent verantwoordelijk voor een breed takenpakket binnen een zelforganiserend team.
Je levert een bijdrage en geeft ondersteuning op civieltechnische werkzaamheden op het gebied van groot onderhoud wegen, openbare verlichting en nieuwe projecten. Je maakt gebruik van de door de beheerder aangeleverde gegevens en zorgt ervoor dat bestek en tekeningen worden gemaakt. Als het bestek klaar is neemt de projectleider het over.

Op vergunningen kun je technisch advies geven en bent een vraagbaak voor collega's op civiel technisch gebied. Vanuit die rol deel je ook mee aan projecten. De projecten variëren in grootte en soort en bestaan uit onderhoudsprojecten, reconstructies en nieuwe aanleg. Hierbij werk je nauw samen met de andere projectleiders, beheerders en toezichthouders. Je verzorgt tevens de administratieve afhandeling. Je bent verantwoordelijk voor de voorbereiding, uitvoering en het toezicht op het klein dagelijks (klachten) onderhoud en wegmarkeringen.

Je behandelt voor de nutsbedrijven de instemmingsverzoeken en zorgt voor fotografische vooropnames, het opstellen van voorwaarden inclusief de nacontrole en oplevering.
Je coördineert het exceptioneel transport en bent verantwoordelijk voor de dataverwerking (revisie en mutaties) van de beheergegevens. Je zorgt met name voor de werkvoorbereiding en het (laten) maken van bestekken. Hierbij wordt gebruik gemaakt van de gegevens uit de beheersystemen.

Je vervangt de beheerder riolering bij afwezigheid. Je neemt deel aan interne en externe projecten en je legt hiervoor verantwoording af aan de senior beheerder wegen en riolering of projectleider.
 

Wat neem je mee?

Met je team mooie projecten realiseren; daar sta jij voor. Collega’s kunnen rekenen op jouw betrokkenheid. Met klanten en andere betrokkenen bouw je hechte relaties op. Resultaat behalen; dat is wat jij doet en je stimuleert ook anderen daarin. Je bent goed in het ontleden van complexe vraagstukken, ziet kritische details, legt verbanden en komt proactief met oplossingen.

Verder heb je:

 • Hbo werk- en denkniveau
 • Aantoonbare relevante werkervaring (denk hierbij aan dat je betrokken bent geweest bij de werkvoorbereiding van een civieltechnisch werk in de openbare ruimte, tekening en/of raming hebt gemaakt, kennis hebt van herinrichting van een woonstraat en/of vervanging van riolering.
 • Kennis van CAD-systemen, bij voorkeur Autocad
Je bent een proactieve persoonlijkheid die met een dosis enthousiasme aan de slag gaat. Je volgt de ontwikkelingen en probeert deze zoveel mogelijk toe te passen. Je kunt goed communiceren met bewoners, bedrijven en andere stakeholders en weet waar de belangen spelen.
Daarnaast breng je een flexibele werkhouding mee die gericht is op samenwerking met collega’s en externe partijen. Je vindt het vanzelfsprekend om je verder te ontwikkelen en deze kans bieden wij jou ook.
 

Waar kom je te werken?

Het team
Je maakt deel uit van het zelforganiserende team Leefomgeving. Dit team bestaat uit 14 enthousiaste collega’s die samen het beheer en de nieuwe aanleg van de openbare ruimte verzorgen. Er heerst een collegiale en open werksfeer. Wij bestaan uit zelforganiserende teams met spelverdelers en een regieteam. Gezamenlijk staan we voor passie, aandacht, verbinden, lef en vertrouwen.

De zelforganiserende teams zijn druk bezig met de doorontwikkeling van hun team. Binnen de teams is er veel ruimte om inhoud te geven aan het werk voor de samenleving. Er heerst een open en flexibele sfeer.

De organisatie
De gemeente Hardinxveld-Giessendam is een gemeente met circa 18.000 inwoners. De gemeentelijke organisatie kent een platte structuur, korte lijnen en loyale medewerkers. Er wordt gewerkt volgens het principe van zelforganisatie.
 

Wat bieden we jou?

Jouw werk is meer dan alleen een salaris. Je draagt bij aan optimale besteding van onze beschikbare middelen. Daar zetten wij graag goede arbeidsvoorwaarden tegenover, zoals:

 • Een jaarcontract voor 24 - 36 uur per week. Bevalt het van beide kanten? Dan bieden we je daarna een vast dienstverband aan.
 • Salaris van maximaal € 4.048,- (salarisschaal 9, cao gemeenten) bruto per maand op basis van een 36-urige werkweek. Je exacte salaris is afhankelijk van je opleiding, kennis en ervaring.
 • Een arbeidsmarkttoelage behoort tot de mogelijkheden.
 • Mooie, complexe en afwisselende werkzaamheden en een plek in een collegiaal, divers team waarbinnen iedereen zijn identiteit en eigenheid behoudt.
 • Een individueel keuzebudget van 17,05% van je bruto jaarsalaris. Je bepaalt zelf hoe en wanneer je jouw IKB budget (inclusief vakantietoelage en eindejaarsuitkering) besteedt.
 • Opbouw van een keuzepensioen via ABP.
 • Betaald ouderschapsverlof
 • Tegemoetkoming voor gemaakte reiskosten.
Wij investeren in de vitaliteit van onze medewerkers met volop ruimte voor eigen initiatief, het ontwikkelen van talenten door middel van trainingen en studiefaciliteiten en een optimale balans in werk en privé.
 

Solliciteren of meer weten?

Wij kijken ernaar uit om samen met jou te werken aan de toekomst van Hardinxveld-Giessendam! Klik op de sollicitatieknop en stuur ons je cv en motivatie.

In jouw motivatiebrief lezen wij graag terug waarom de functie van Civieltechnisch medewerker  bij jou past en waarom jij graag bij de gemeente Hardinxveld-Giessendam wil werken.

Voor meer informatie over de functie en/of sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met Jaap Oudeman, spelverdeler van het team, op het nummer 06 43121505.
 

Vacaturenummer89741
Aantal uur per week24 - 36
OrganisatieonderdeelGemeente Hardinxveld-Giessendam
Reageer voor20-12-2021