Spring naar inhoud

Werken bij Hardinxveld-Giessendam

Een gemeente met veel mogelijkheden


Wij zijn Hardinxveld-Giessendam! Een langgerekte gemeente langs de rivieren Merwede en Giessen. We beschikken over aardig wat mooie plekjes in onze gemeente. Met jou erbij hopen we de gemeente nog mooier te maken.

 

Wat maakt het werken bij ons interessant en leuk? We werken over het algemeen in kleine teams. Het op een na grootste team, daar kom jij in terecht, is het team Samenleving. In team Samenleving krijg je de kans om een breed palet aan beleidsonderwerpen of projecten op te pakken. Alle teams zijn zelforganiserend. Dat brengt vrijheid en directe zeggenschap met zich mee, maar vraagt ook een stuk verantwoordelijkheid. We verwachten van jou dat je samen met je collega's bouwt aan een sterk team.

Afbeelding station Hardinxveld-GiessendamOnze organisatiecultuur kun je omschrijven als loyaal en hartelijk met een grapje op zijn tijd.  De band tussen de teams is goed en dat is niet alleen in het gemeentehuis te merken. Zo wordt er bijvoorbeeld af en toe een (sportieve) activiteit georganiseerd waar een grote groep collega's aan deelneemt. We zien graag dat jij, op jouw manier, een positieve bijdrage brengt aan onze organisatie.

 

Ben jij de collega die wij zoeken? Solliciteer dan snel! Heb je nog vragen of wil je meer informatie, neem dan contact met ons op via 078-7708030.


Ben je benieuwd naar onze vacatures? Klik dan hier!