Spring naar inhoud

Werken bij Hardinxveld-Giessendam

Waarom zou je kiezen voor werken bij Hardinxveld-Giessendam?Logo Gemeente Hardinxveld-Giessendam

- Bij ons ben je van A tot Z verantwoordelijk voor jouw vakgebied.

- Als je oog hebt voor wat er om je heen gebeurt, kun je mooie dingen naar je toe trekken.

- Als je inhaakt op de kansen die je ziet, creëer je veel ontwikkelingsmogelijkheden voor jezelf.


Wij zijn Hardinxveld-Giessendam: een langgerekte gemeente langs de rivieren Merwede en Giessen met ruim 18.000 inwoners. We zijn goed bereikbaar door de ligging aan de A15, maar ook door onze 3 treinstations. Onze inwoners kenmerken zich door betrokken ondernemerschap en maatschappelijke betrokkenheid.


Onze organisatie kent een platte structuur met korte lijnen en een hoog loyaliteitsgehalte. We werken over het algemeen in kleine, betrokken teams. Gezamenlijk staan we voor passie, aandacht, verbinden, lef en vertrouwen. Alle teams zijn zelforganiserend. Dat brengt vrijheid en directe zeggenschap met zich mee, maar vraagt ook een stuk verantwoordelijkheid. We verwachten van jou dat je samen met je collega's bouwt aan een sterk team.


Onze organisatiecultuur kun je omschrijven als loyaal, informeel en hartelijk met een grapje op zijn tijd. De band tussen de teams is goed en dat is niet alleen in het gemeentehuis te merken. Zo wordt er (als de coronamaatregelen het toelaten) wekelijks gevolleybald, gezwommen en gevoetbald met een groep collega's. We hopen dat jij, op jouw manier, een positieve bijdrage brengt aan onze organisatie en je je snel welkom voelt!


Hieronder zie je onze openstaande vacatures.  Ben jij de collega die wij zoeken? Solliciteer dan snel! Heb je nog vragen of wil je meer informatie, neem dan contact met ons op via 14 0184.


 • Medewerker Wijkonderhoud
  Solliciteren mogelijk van 17-03-2021 tot 24-05-2021
  OrganisatieGemeente Hardinxveld-Giessendam
  LocatieHardinxveld-Giessendam
  Uren per week36 uur

  Werk je graag in de buitenlucht, heb je groene vingers en steek je graag je handen uit de mouwen, dan hebben we een mooie baan voor je in onze buitendienst.

 • Beleidsmedewerker Maatschappelijk Vastgoed
  Solliciteren mogelijk van 25-03-2021 tot 05-05-2021
  OrganisatieGemeente Hardinxveld-Giessendam
  LocatieHardinxveld-Giessendam
  Uren per week26 uur

  Als beleidsmedewerker binnen het Ruimtelijk Domein werk je aan de versnellingsopgave waarmee we lokaal en regionaal ons maatschappelijk vastgoed verder willen professionaliseren.

 • Beleidsmedewerker Ondermijning 18 uur (tijdelijk 24 maanden)
  Solliciteren mogelijk van 06-04-2021 tot 13-05-2021
  OrganisatieGemeente Hardinxveld-Giessendam
  LocatieHardinxveld-Giessendam
  Uren per week18 uur

  Hardinxveld-Giessendam is een veilige en leefbare gemeente en dat willen we uiteraard behouden. Daar hebben we jou bij nodig! Jij levert een belangrijke bijdrage aan het neerzetten van een stevige informatiepositie en je creëert bewustwording voor het thema ondermijning.