Spring naar inhoud

Werken bij Hardinxveld-Giessendam

Waarom zou je kiezen voor werken bij Hardinxveld-Giessendam?Logo Gemeente Hardinxveld-Giessendam

- Bij ons ben je van A tot Z verantwoordelijk voor jouw vakgebied.

- Als je oog hebt voor wat er om je heen gebeurt, kun je mooie dingen naar je toe trekken.

- Als je inhaakt op de kansen die je ziet, creëer je veel ontwikkelingsmogelijkheden voor jezelf.


Wij zijn Hardinxveld-Giessendam: een langgerekte gemeente langs de rivieren Merwede en Giessen met ruim 18.000 inwoners. We zijn goed bereikbaar door de ligging aan de A15, maar ook door onze 3 treinstations. Onze inwoners kenmerken zich door betrokken ondernemerschap en maatschappelijke betrokkenheid.


Onze organisatie kent een platte structuur met korte lijnen en een hoog loyaliteitsgehalte. We werken over het algemeen in kleine, betrokken teams. Gezamenlijk staan we voor passie, aandacht, verbinden, lef en vertrouwen. Alle teams zijn zelforganiserend. Dat brengt vrijheid en directe zeggenschap met zich mee, maar vraagt ook een stuk verantwoordelijkheid. We verwachten van jou dat je samen met je collega's bouwt aan een sterk team.


Onze organisatiecultuur kun je omschrijven als loyaal, informeel en hartelijk met een grapje op zijn tijd. De band tussen de teams is goed en dat is niet alleen in het gemeentehuis te merken. Zo wordt er (als de coronamaatregelen het toelaten) wekelijks gevolleybald, gezwommen en gevoetbald met een groep collega's. We hopen dat jij, op jouw manier, een positieve bijdrage brengt aan onze organisatie en je je snel welkom voelt!


Hieronder zie je onze openstaande vacatures.  Ben jij de collega die wij zoeken? Solliciteer dan snel! Heb je nog vragen of wil je meer informatie, neem dan contact met ons op via 14 0184.


 • Beleidsmedewerker Verkeer en Vervoer
  Solliciteren mogelijk van 09-09-2021 tot 25-10-2021
  OrganisatieGemeente Hardinxveld-Giessendam
  LocatieHardinxveld-Giessendam
  Uren per week24 uur

  ‘Je hebt hier bijna alle vormen van vervoer, dat maakt het werk zo uitdagend!’

 • Senior Beleidsadviseur Ruimte
  Solliciteren mogelijk van 09-09-2021 tot 25-10-2021
  OrganisatieGemeente Hardinxveld-Giessendam
  LocatieHardinxveld-Giessendam
  Uren per week36 uur

  ‘Werken als beleidsadviseur RO in Hardinxveld-Giessendam betekent dat je in aanraking komt en betrokken bent bij alle aspecten van het ruimtelijk domein, in procedureel en beleidsmatig opzicht.’