Spring naar inhoud

Papendrecht

De gemeente Papendrecht werkt voor bijna 33.000 inwoners en biedt een unieke mix van groen, water en stedelijk gebied. Samen met zes andere gemeenten vormt Papendrecht de regio Drechtsteden, samen zijn we 'stad aan het water'.

Maatschappelijke veranderingen hebben een grote impact op het leven van burgers en veranderen de rol die de gemeente hierin speelt. Hoe ziet de samenleving van de toekomst eruit? Welke ondersteuning heeft een burger nodig en wat verwacht hij daarin van de gemeente? Steeds vaker nemen inwoners en ondernemers zelf het initiatief om maatschappelijke taken op te pakken. Deze ontwikkelingen bieden de gemeente Papendrecht de kansen en uitdagingen om zich in een versneld tempo te ontwikkelen.

De kansen en uitdagingen liggen in het vinden van een goede balans tussen de politieke agenda, de wensen van de samenleving en de rol van de gemeentelijke organisatie Papendrecht hierin.

Bij de gemeente Papendrecht hebben wij oog voor jou. Als professional maar ook als individu. De sfeer is innovatief, dynamisch en persoonlijk.  In onze gemeente krijg je vrijheid om hier de invulling aan te geven die bij jou het beste past.

Binnen onze organisatie werken 180 mensen, verdeeld over 11 teams.  Als trainee ga je bij ons aan de slag met diverse opdrachten (denk bijvoorbeeld aan programma's zoals Duurzaamheid, Participatie en Omgevingswet, maar ook opdrachten die vanuit de vakteams worden geformuleerd). De opdrachten worden aangesloten bij jouw kennis en interesses zodat jij samen met ons het beste uit jezelf kan halen.