Spring naar inhoud

Traineeprogramma

Hé, jij daar…

Ben jij die ambitieuze starter, met een hart voor mensen en hun leefomgeving?

Dan is werken en leren in ons Drechtstedennetwerk vast iets voor jou.

Wij stellen jouw talent centraal en zoeken enthousiaste trainees die zich in willen zetten voor de inwoners in onze regio.

Dus pak je kans met het Drechtsteden traineeprogramma en ga het verschil maken!

Zoek je een traineeplek…lees even verder…

Je mag bij ons wat verwachten! We bieden je uitdaging, persoonlijke groei, afwisseling én persoonlijke aandacht. Je werkt aan verschillende maatschappelijke thema’s, zowel op uitvoerend als strategisch/tactisch niveau.

Naast je werk doorloop je een opleiding- en ontwikkeltraject, gericht op jouw persoonlijke doelstellingen en op wat jij in je werk Afbeelding van de Aardenodig hebt. Ook van intervisie met ervaren collega's leer je veel.


Anderhalf jaar lang word jij begeleid door een mentor, die met je meedenkt over je doelen, ambities en ontwikkeling. Je besteedt minimaal vier uur per week aan dit opleiding- en ontwikkelprogramma. 

Dat is dus een mooie kans om je te ontwikkelen tot een ware professional en een stevige basis te leggen voor de rest van je carrière!


Even voorstellen…..

Wij zijn de Drechtsteden. De Drechtsteden is een uniek samenwerkingsverband in Nederland. Daarin werken zeven gemeenten, een sociale dienst, een omgevingsdienst en de Dienst Gezondheid en Jeugd samen. Ontwikkelingen en opgaven gaan vaak meerdere organisaties tegelijk aan. Daarom biedt  samenwerken veel voordelen. En jou biedt het de kans om een breed netwerk op te bouwen en inzicht te krijgen in verschillende aspecten van onze samenwerking.


Als netwerkorganisatie zijn wij een veelzijdige werkgever. Je kunt in ons traineeprogramma ontdekken wat echt bij jou past. Doorgroeien kan bij ons in het hele netwerk! Jij gaat anderhalf jaar aan de slag bij één van onze deelnemers. De gemeenten Alblasserdam, Dordrecht, Hardinxveld-Giessendam, Papendrecht en de Omgevingsdienst Zuid-Holland Zuid bieden je daarvoor verschillende traineeplekken aan.


Naast het werk binnen je eigen organisatie volg je samen met de andere trainees een Afbeelding lancering raketopleidings- en ontwikkeltraject en voer je regionale opdrachten uit. Die vragen om lef, creativiteit en een organisatie overstijgende blik. Je kunt, als dat past bij je profiel en interesses, ook een periode in een andere organisaties meelopen. Interessante workshops, lezingen en gezellige borrels mag je verwachten van Young Drechtsteden. Dat is hét netwerk dat jonge medewerkers in de Drechtsteden met elkaar verbindt.  

 
Natuurlijk bieden wij jou goede arbeidsvoorwaarden:

·         Een aanstelling vanaf 1 september a.s. van anderhalf jaar voor 36 uur per week.

·         Een startsalaris van € 2.591,- (schaal 9).

·         Flexibele werktijden.

·         Devices die je voor je werk nodig hebt.

·         Aanvullend op je salaris ontvang je een Individueel Keuze Budget (IKB) van 17,05% van je bruto jaarsalaris. Je beheert dit budget zelf en je kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om dit (of een deel hiervan) te laten uitbetalen of er extra vakantie-uren van te kopen.
 

Wij zoeken jou..

Wij zoeken talenten die zich met hart en nieren willen inzetten voor onze inwoners, bedrijven en partners. Het publieke bloed Afbeelding astronautstroomt door jouw aderen.

We vragen van jou dat je beschikt over een afgeronde hbo-/wo opleiding waarvan je maximaal 2 jaar geleden bent afgestudeerd. En natuurlijk verwachten wij dat je gemotiveerd bent om te werken in een maatschappelijke omgeving.


Daarnaast hopen wij dat je je herkent in de volgende eigenschappen:

·         Je bent een enthousiaste aanpakker die kansen ziet en ze weet te verzilveren.

·         Je krijgt energie van resultaten behalen en krijgt daardoor ook anderen in beweging.

·         Je bent een echte teamspeler die ook zelfstandig zijn/haar boontjes kan doppen.

·         Je bent een stevige gesprekspartner en weet goed contacten te onderhouden.

·         Je bent stressbestendig, creatief en vindingrijk.


Enthousiast geworden? Reageer!

Laat het ons weten! Giet jouw interesse voor een van onze traineeplekken in een creatieve vorm die bij jou past en stuur die naar ons.Bekijk hier de beschikbare traineeplaatsen.