Spring naar inhoud

Tijdelijke opdrachten, interim & freelance posities

Op tijdelijke basis een mooie opdracht / functie invullen bij Drechtsteden? Dat kan! Wij, de Drechtsteden, werken hiervoor samen met drie partijen die verantwoordelijk zijn voor de bemiddeling en het inzetten van tijdelijk personeel op inhuur basis.

Uitzendbureaus Randstad & Unique


Voor alle tijdelijke posities tot en met schaal 8 in CAO Gemeenten/CAO SGO werken wij samen met Unique en Randstad. De vacatures worden aangeboden via de sites van Randstad en Unique. Rechtstreeks solliciteren op deze vacatures bij ons is niet mogelijk.

RandstadLogo Randstad

Randstad heeft jarenlang ervaring in recruitment voor kandidaten bij de overheid. Vorig jaar werkten er 9.300 uitzendkrachten bij ruim 85 overheden via Randstad.

In de afgelopen 15 jaar is de manier waarop mensen naar werk zoeken drastisch veranderd. Recruitment is maatwerk geworden en als grootste uitzender van Nederland beschikken zij over heel veel arbeidsmarktinformatie om de juiste doelgroep aan te kunnen boren.

Klik hier voor de vacatures bij Randstad.
 

UniqueLogo Unique Uitzendbureau

Unique matcht sinds  1972 organisaties en werknemers aan elkaar. Zij zijn niet alleen een uitzendbureau. Unique is de vooruitstrevende HR-partner voor ondernemend en werkend Nederland. Zij maken elke dag het verschil door ons werk goed en snel te doen. Zij maken duidelijke afspraken en  wat nodig is om onze afspraken waar te maken. Nooit minder, altijd meer.

Unique gaat verder. Voor haar klanten, medewerkers en voor elkaar. Unique inspireert. Helpt zoeken en vinden wat nodig is. Samen werken aan de volgende stap. Wij doen dit met plezier, deskundig en op maat. Benieuwd naar ervaringen van andere klanten en kandidaten? Lees hier meer.

Klik hier voor de vacatures bij Unique.

 

Inhuurdesk Professionals – interim/ detachering & freelance positiesLogo Yacht

Yacht Inhouse Services is verantwoordelijk voor de inhuurdesk professionals. Alle interim/detachering en freelance opdrachten vanaf schaal 9 in de CAO Gemeenten/CAO SGO worden door Yacht Inhouse Services geworven.

Yacht Inhouse Services werkt binnen de Drechtsteden als onafhankelijke MSP samen met een groot aantal leveranciers speciaal gecontracteerd voor Drechtsteden. Word jij nu gedetacheerd via een bureau en heb je interesse in een opdracht bij een van de Gemeentes of onderdelen binnen Drechtsteden vraag dan bij jouw consultant/ organisatie naar de mogelijkheden en laat hen contact opnemen met de Inhuurdesk professionals.

Ben jij leverancier en wil jij onderdeel worden van ons netwerk? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden hiervoor met ons te bespreken.

Contactpersonen:

-        ICT, Finance, HR, Juridisch en bedrijfsvoering – k.holster@drechtsteden.nl

-        Engineering – n.van.den.boom@drechtsteden.nls.coremans@drechtsteden.nl

-        Sociaal Domein – m.keizer@drechtsteden.nlc.ritman@drechtsteden.nl

Freelance

Ben jij als freelance professional geïnteresseerd in de mogelijkheden en beschikbare opdrachten bij Drechtsteden binnen diverse vakgebieden? Wij werken samen met onze partner 'Gemeente projecten'.  Dit platform publiceert al onze ZZP opdrachten binnen Drechtsteden waarop je je vervolgens zelf kunt inschrijven, reageren en wordt meegenomen in de wervingsprocedure.


Klik hier voor mogelijkheden en beschikbare opdrachten bij Gemeente projecten.


Nb: Het vrijblijvend voorstellen van cv’s is niet mogelijk.  Alle aanvragen worden gedeeld via gecontracteerde leveranciers op het platform. Solliciteren kan uitsluitend via deze route.