Spring naar inhoud
Aa  |
Home Stages & afstuderen

Stage lopen bij de Dienst Gezondheid en Jeugd

Wat ga je doen?

Wij hebben voor zowel meeloopstages als afstudeeropdrachten mogelijkheden binnen de Dienst Gezondheid en Jeugd. Afhankelijk van je opleiding en je stageopdracht kijken we welke plek binnen onze organisatie voor jou het beste is. Tijdens je stage wordt je begeleidt door een stagebegeleider.   Met je begeleider  stem je je werkzaamheden af op je stageopdracht en leerdoelen.

Wat neem je mee?

Je bent een enthousiaste, leergierige MBO, HBO of WO student die graag binnen het brede werkveld van de publieke gezondheid en de daarmee samenhangende bedrijfsvoering een stage(-opdracht) wil uitvoeren.

Waar kom je te werken?

De Dienst Gezondheid & Jeugd verzorgt namens 17 gemeenten in Zuid-Holland Zuid de uitvoering van diverse taken op het gebied van publieke gezondheid, maatschappelijke zorg, toezicht, leerplicht en voortijdig schoolverlaten. De Dienst draagt bij aan een betere openbare gezondheidszorg en onderwijskansen voor de jeugd. De Dienst is ook verantwoordelijk voor het toezicht op de kinderopvang en de aansturing van de uitvoering van de integrale jeugdgezondheidszorg.

Afhankelijk van jouw opleiding en stage wordt bekeken welke plek binnen organisatie het beste bij jou past. Tijdens je stage doe je veel ervaring op en ontwikkel je vaardigheden die je nodig hebt in je toekomstige werk.

Wat bieden we jou?

Alle praktijk- en onderzoeksstages worden beloond met een stagevergoeding. De hoogte van dit bedrag is afhankelijk van de stageplaats en het opleidingsniveau.

Solliciteren of meer weten?

Je kunt direct online een stageverzoek indienen. Wij kijken dan of je binnen de Dienst Gezondheid en Jeugd een geschikte stageplaats kunt krijgen.
 
Wil je meer weten over de stagemogelijkheden kan je ook contact opnemen met Debby Tameris, 078-7703431.

Vacaturenummer38801
Aantal uur per week8 - 36
Organisatie onderdeelDienst Gezondheid & Jeugd
Reageer voor