Spring naar inhoud

Onze stages

Stagiair Secretariaat

De gemeente Alblasserdam biedt graag mogelijkheden voor stage. Wil jij voor een periode van 16 weken tot één jaar een waardevolle werkervaring opdoen? Reageer dan!
 

Wat ga je doen?

Je werkt samen met andere bestuur- en managementassistentes aan de ondersteuning van het college van burgemeester & wethouders, MT-leden en de organisatie. Werkzaamheden die daarbij horen zijn:

  • Agendabeheer
  • Representatie
  • Telefoonbehandeling
  • Ontvangen bezoekers
  • Administratieve werkzaamheden
  • Organiseren activiteiten

Wat neem je mee?

Je stage begint in september en is bedoeld voor de MBO opleiding secretarieel niveau 3 of 4 voor een periode van 16 weken tot één jaar. Je beschikt over goede mondelinge en schriftelijke vaardigheden, bent nauwkeurig, representatief, flexibel, initiatiefrijk en resultaatgericht.
 

Waar kom je te werken?

De Alblasserdamse organisatie kenmerkt zich als een netwerkorganisatie, die opgebouwd is uit verschillende bouwstenen: er is een eigen lokale organisatie, waar mogelijk werken we in interactie met de samenleving, sommige diensten kopen we in en we wisselen kennis en capaciteit uit.

In Alblasserdam werken we als gemeente nauw samen met: inwoners, ondernemers en maatschappelijke organisaties aan de woon- en leefomgeving.

Deze stageplek is gepositioneerd binnen het team Ondersteuning.

Ontmoeten, samenwerken, eigen regie pakken en de samenleving opzoeken staat centraal. Je kunt plaatsonafhankelijk werken bij samenlevings- en netwerkpartners en uiteraard hoort ook thuiswerken tot de mogelijkheden. Daarnaast is er een 'uitvalsbasis', waar we elkaar ook kunnen ontmoeten.
 

Wat bieden we jou?

Je komt te werken in dynamische werkomgeving waarbij je optimaal begeleid wordt. De stagevergoeding is afhankelijk van je studieniveau en het type stage.
 

Solliciteren of meer weten?

Je kunt direct online solliciteren. Zolang de vacature online staat, is het mogelijk om hierop te reageren.
Heb je vragen? Neem dan contact op met Rozella Meijer, bestuurssecretariaat, telefoonnummer 078-7706013. 
 

Vacaturenummer82141
Aantal uur per week32 - 36
OrganisatieonderdeelGemeente Alblasserdam
Reageer voor01-07-2021