Spring naar inhoud

Onze stages

Stagiair(e) groenonderhoud

We zijn op zoek naar een enthousiaste stagiair(e) groenonderhoud die ervaring wil op doen in het groenonderhoud en het verzorgen van dieren in het park Merwestein in Dordrecht!
 

Wat ga je doen?

Je komt te werken in het park Merwestein, wat midden in het centrum van Dordrecht ligt en als een particuliere tuin wordt bijgehouden. Het park bestaat sinds 1885 en is daarmee het oudste stadspark van de stad.
We zijn op zoek naar iemand die groene vingers heeft en graag het fijne groenwerk wilt leren. Naast het groenonderhoud zijn er ook dieren in het Merwestein park aanwezig die onderhouden en verzorgd moeten worden, zoals ganzen, eenden en damherten. Het voeren van de dieren en het schoonmaken behoort ook tot de werkzaamheden. Verder zijn er ook technische klussen uit te voeren en is er de mogelijkheid om ervaring op te doen bij andere disciplines.
 

Wat neem je mee?

  • Je volgt op mbo-niveau een opleiding waar het onderhouden van groen en dieren centraal staat;
  • Je bent leergierig;
  • Je hebt een open houding;
  • Je bent niet bang om dingen aan te pakken en vuile handen te krijgen;
  • Je zoekt een stage voor 2 tot 4 dagen in de week.

Waar kom je te werken?

Je komt te werken in een team die nu bestaat uit twee medewerkers en een leerling en komt te vallen onder cluster Wijken van de gemeente Dordrecht. Deze medewerkers zullen jou begeleiden met de dagelijkse werkzaamheden. De medewerkers houden van aanpakken en zorgen ervoor dat het park er zo goed mogelijk uitziet, aan jou de taak om dit ook te doen!

 

Wat bieden we jou?

De start van je stage zal in overleg met jou plaatsvinden, of dat nu per direct is of op een later moment. We volgen hierin jouw stageperiode.
Wij bieden een stagevergoeding afhankelijk van opleidingsniveau en het aantal uren per week. Je kunt rekenen op een dynamische werkomgeving en enthousiaste collega’s. Wij bieden een betrokken stagebegeleider en afstemming van de opdracht en/of werkzaamheden die aan de eisen voldoet van je opleiding.
 

Solliciteren of meer weten?

Is dit de stage die je zoekt? Solliciteer dan direct!
Voor vragen over deze stagevacature kun je contact opnemen met het stagebureau via stagebureau@dordrecht.nl of telefonisch via (078) 770 4184.
 

Vacaturenummer79981
Aantal uur per week16 - 36
OrganisatieonderdeelGemeente Dordrecht
Reageer voor01-07-2021