Spring naar inhoud

Onze stages

Afstudeerstage Commerciële Economie

We zoeken een enthousiaste en proactieve stagiair die onderzoek wilt doen naar relatiemanagement binnen gemeente Dordrecht.
 

Wat ga je doen?

Tijdens je afstudeerstage zal je onderzoek doen naar gelegenheden om relaties  te ontmoeten die van belang zijn voor de gemeente Dordrecht, op welke manier dat gewenst is en hoe dat nu belegd is binnen de gemeente. Uit de opdracht komen verschillende aanbevelingen voor het strategischer vormgeven van relatiemanagement binnen gemeente Dordrecht. Het onderzoek bestaat uit de volgende deelvragen:
 

  • Hoe worden relaties nu uitgenodigd en hoe kunnen wij dit effectiever maken? hoe maken wij nu ambtelijke en bestuurlijke koppelingen, dan wel hoe kan dat beter?
  • Welke gelegenheden zijn er nu voor het aanhalen van relaties?
  • Welke organisaties zijn belangrijk voor  Dordrecht?
  • Welke gelegenheden zijn  geschikt voor welke doelgroep/organisaties ( landelijk, regionaal stedelijk)?
  • Welke kansen en aanbevelingen er zijn om naast de evenementen die er georganiseerd worden andere gelegenheden te creëren voor het versterken van relatie management;
  • Geef een beeld en overzicht van sleutelpersonen binnen de gemeente Dordrecht die van belang zijn bij het opzetten en onderhouden van relatiemanagement.
  • Welke aanbevelingen er zijn voor het opzetten en beheren van een relatienetwerk.

Aan het einde van je afstudeerstage heb je een globaal voorstel hoe de gemeente Dordrecht zijn relatiemanagement kan vormgeven. Met dit voorstel maak je een verschil voor de organisatie en de stad Dordrecht.
 

Wat neem je mee?

Je volgt op hbo-niveau de opleiding commerciële economie of een vergelijkbare opleiding en je bent op zoek naar een leuke en leerzame afstudeerstage. Daarnaast ben je proactief, analytisch sterk en heb je affiniteit met relatiebeheer. Ervaring in de publieke sector is een pré. Je stage begint in september 2020, de duur van de stage is in overleg.
 

Waar kom je te werken?

Je opdrachtgever voor het onderzoek is de portefeuilledirecteur interne organisatie, je begeleidt de Kabinetschef, je werkt samen met het kabinet, de lobbyist, communicatie en het directieteam.
 

Wat bieden we jou?

Wij bieden een stagevergoeding afhankelijk van opleidingsniveau en leerjaar. Je kunt rekenen op een dynamische werkomgeving en enthousiaste collega’s. Wij bieden een betrokken stagebegeleiding en afstemming van de werkzaamheden aan de eisen van je opleiding.
 

Solliciteren of meer weten?

Is dit de stage die je zoekt? Stuur dan direct online. Voor vragen over deze stagevacature kun je contact opnemen met stagebureau@dordrecht.nl of telefonisch met Hans Besseling, stagecoördinator via 078-7704811.
 

Vacaturenummer68821
Aantal uur per week36
OrganisatieonderdeelGemeente Dordrecht
Reageer voor10-07-2020