Spring naar inhoud

Onze stages

Stage marketing/commerciële economie

Ben jij een proactieve marketing/commerciële economie student die graag onderzoek wil doen naar het langdurig verbinden van bedrijven aan het Dordrechts Museum? Wil je onderzoeken wat deze 'bedrijfsvrienden' belangrijk vinden, hoe deze het beste behouden kunnen blijven en hoe de nationale en internationale markt er uit ziet?

Kortom: wil je onderzoek doen naar het aantrekken en behouden van bedrijfsvrienden voor het Dordrechts Museum?

Dan heeft het Dordrechts museum een prachtige kans voor jou!
 

Wat ga je doen?

Tijdens je stage bij het Dordrechts Museum doe je onderzoek naar het werven en behouden van bedrijfsvrienden. De onderwerpen die je gaat onderzoeken zijn (o.a.):

  • Hoe ziet de markt er in Nederland uit en hoe doen andere (museum) instanties het? Hoe ziet de internationale markt eruit?
  • Wat vinden bedrijfsvrienden belangrijk? Hoe trekken we deze bedrijven aan en hoe  behouden we ze?
  • Wat zijn de concurrerende clubs/sponsoring in de regio?
  • Wat zijn de kenmerken van potentiële bedrijfsvrienden?
  • Wat zijn concrete prospects?
  • Op welke wijze kunnen we deze prospects benaderen en lid maken?
  • Welke 'marketing' tools heeft de stichting Bedrijfsvrienden nodig om dit doel te bereiken?

Wat neem je mee?

Je volgt op hbo of wo-niveau een opleiding op het gebied van marketing, commerciële economie of een andere vergelijkbare opleiding. Je hebt affiniteit met kunst en cultuur. Je stage begint in september 2020 en je bent beschikbaar voor ongeveer 24 weken. De uren zijn in onderling overleg.
 

Waar kom je te werken?

Tijdens je stage ben je bij de gemeente Dordrecht werkzaam voor cluster Musea bij het Dordrechts Museum op locatie Huis Van Gijn. Je komt te werken in een mooi monumentaal pand in het historisch centrum binnen een gezellig en enthousiast team. Je wordt begeleid door een bestuurslid van de stichting Bedrijfsvrienden.
 

Wat bieden we jou?

Wij bieden een stagevergoeding afhankelijk van opleidingsniveau en het aantal uren per week. Je kunt rekenen op een dynamische werkomgeving en enthousiaste collega’s. Wij bieden een betrokken stagebegeleiding en afstemming van de opdracht die aan de eisen voldoet van je opleiding.
 

Solliciteren of meer weten?

Is dit de stage die je zoekt? Solliciteer dan voor 3 juli online. Voor vragen over deze stagevacature kun je contact opnemen met het stagebureau via stagebureau@dordrecht.nl.
 

Vacaturenummer68621
Aantal uur per week36
OrganisatieonderdeelGemeente Dordrecht
Reageer voor10-07-2020