Spring naar inhoud

Onze stages

Stage lopen bij de Dienst Gezondheid en Jeugd (GGD, Leerplicht en Voortijdig Schoolverlaten en Veilig Thuis)

Wat ga je doen?

De Dienst Gezondheid en Jeugd bestaat uit drie merken: GGD, Leerplicht en Voortijdig Schoolverlaten (LVS) en Veilig Thuis (VT). Wij hebben soms mogelijkheden voor meeloopstages of afstudeeropdrachten binnen de Dienst Gezondheid en Jeugd. Afhankelijk van je opleiding en je stageopdracht kijken we welke plek binnen onze organisatie voor jou het beste is. Tijdens je stage word je begeleid door een stagebegeleider. Met je begeleider stem je je werkzaamheden af op je stageopdracht en leerdoelen.
 

Wat neem je mee?

Je bent een enthousiaste, leergierige, zelfstandige MBO, HBO of WO student die graag binnen het brede werkveld van de GGD, LVS en VT een stage(-opdracht) wil uitvoeren.
 

Waar kom je te werken?

De Dienst Gezondheid & Jeugd verzorgt namens 10 gemeenten in Zuid-Holland Zuid de uitvoering van diverse taken op het gebied van publieke gezondheid, onderwijsdeelname, huiselijk geweld en ouderen- en kindermishandeling en inwoners helpen mee te doen aan een gezonde en sociaal veilige samenleving.
Afhankelijk van jouw opleiding en stage wordt bekeken welke plek binnen de organisatie het beste bij jou past. Stage lopen bij de Dienst Gezondheid & Jeugd is dé kans om kennis te maken met een dynamische organisatie. Je ervaart hoe uitdagend, zinvol en interessant het is om bij ons te werken. Tijdens je stage doe je veel ervaring op en ontwikkel je vaardigheden die je nodig hebt voor je toekomstige werk.
 

Wat bieden we jou?

Alle meeloop- en onderzoeksstages worden beloond met een stagevergoeding. De hoogte van dit bedrag is afhankelijk van de stageplaats en het opleidingsniveau.
 

Solliciteren of meer weten?

Je kunt alleen online een stageverzoek indienen. Dit doe je door een motivatiebrief met beschrijving van de stageplaats die je zoekt en je cv achter te laten op de site. Wij houden jouw sollicitatie maximaal 4 maanden in portefeuille. Als er een passende stage is binnen de organisatie dan nemen we contact met je op. Als na vier maanden blijkt dat er geen passende stage is binnen de organisatie, dan word jouw stageverzoek automatisch uit de portefeuille verwijderd. Hier krijg je geen bericht van.
 
Wil je meer weten over de stagemogelijkheden, neem dan contact op met Gina Peea, stagecoördinator, bs.peea@ggdzhz.nl. Kijk voor meer informatie over onze organisatie op de site van de Dienst Gezondheid en Jeugd.

 

Vacaturenummer66821
Aantal uur per week16 - 36
OrganisatieonderdeelDienst Gezondheid en Jeugd
Reageer voor