Spring naar inhoud

Onze stages

Meewerkstage hbo/wo Bestuurskunde

Dordrecht wil een lerende organisatie zijn. Dat is een organisatie die aansluit bij de dynamiek van de stad en daarin steeds leert en reflecteert op het eigen handelen. Om hier voortvarend mee aan de slag te gaan zijn we het project evaluerend leren gestart. Wil jij helpen het evaluerend leren in onze organisatie in goede banen leiden en zo zorgen dat we beter worden in wat we doen? Dan is deze opdracht echt iets voor jou!

 

Wat ga je doen?

We zoeken een enthousiaste en daadkrachtige student die mee wil helpen om dit programma tot een succes te maken. Je werkt, onder begeleiding van de projectleider 'Evaluerend leren' mee aan tal van activiteiten. Van de intake van evaluaties, het geven van advies voor het uitvoeren van een (lerende) evaluatie, organiseren van bijeenkomsten, meewerken aan evaluaties en meeschrijven aan rapporten en adviezen.
 

Wat neem je mee?

  • Je hebt ervaring of affiniteit met het uitvoeren van onderzoek of evaluaties
  • Je vindt het belangrijk om te reflecteren, kennis te delen en te evalueren
  • Je weet van aanpakken
  • Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden
  • Je beschikt over goede schriftelijke vaardigheden

Je studeert hbo/wo bestuurskunde en bent bij voorkeur 36 uur per week beschikbaar. Je stage begint in september 2019 met de duur van ongeveer 20 weken.
 

Waar kom je te werken?

Je gaat deel uit maken van een beweging om het leren in het DNA van de organisatie te verankeren. Concreet betekent dit dat je deel zal uitmaken van het Expertisecentrum en een bijdrage levert aan het programma Evaluerend Leren. In dit centrum zorgen ervaringsdeskundigen vanuit verschillende disciplines voor ondersteuning van ambtenaren, initiatieven en initiatiefnemers. Zodra iemand in de organisatie behoefte heeft aan een evaluatie komt het Expertisecentrum in actie.

Wat bieden we jou?

Wij bieden een stagevergoeding afhankelijk van opleidingsniveau en leerjaar. Je kunt rekenen op een dynamische werkomgeving en enthousiaste collega’s. Wij bieden een betrokken stagebegeleiding en afstemming van de werkzaamheden aan de eisen van je opleiding.
 

Solliciteren of meer weten?

Is dit de stage die je zoekt? Reageer dan vóór 1 augustus met je cv en motivatiebrief. Voor vragen over deze stagevacature kun je contact opnemen met Jacqie Roozendaal via 0787704528 of via j.roozendaal@dordrecht.nl
 

Vacaturenummer59561
Aantal uur per week36
Organisatie onderdeelGemeente Dordrecht
Reageer voor03-09-2019