Spring naar inhoud

Onze stages

Stagiair Duurzaamheid

Volg jij een hbo-studie gericht op duurzaamheid? Heb jij een schoolopdracht gericht op energie, circulaire economie, klimaatadaptatie of biodiversiteit? Dan hebben wij een stageplaats voor jou!

Wat ga je doen?

Je gaat aan de slag voor een duurzaam Zuid-Holland Zuid. In de transitie naar een duurzame samenleving is informatie en communicatie zeer belangrijk.

Vind jij het leuk om mee te denken hoe we adviezen voor de gemeenten zo goed mogelijk kunnen presenteren? Of hoe we een stimulerende duurzame boodschap doeltreffend over kunnen brengen? Je levert een actieve bijdrage in de informatievoorziening naar gemeenten en bedrijven. Tevens onderzoek je wat goede openbare bronnen voor data zijn en maakt dit inzichtelijk. Daarnaast is er ruimte om aan de slag te gaan met een eigen schoolopdracht.

Als stagiair maak je als volwaardige kracht deel uit van ons team en krijg je veel ruimte en verantwoordelijkheden. Gedurende je stage heb je de mogelijkheid om (actief) kennis te maken met andere taakvelden binnen onze organisatie.
 

Wat neem je mee?

Je volgt een HBO opleiding waarin het thema duurzaamheid een actueel onderwerp is. Je bent vaardig in Excel, PowerPoint en Prezi. Het is een pré als je infographics kan maken.
 

Waar kom je te werken?

De Omgevingsdienst Zuid-Holland Zuid werkt voor 10 gemeenten in de regio en de provincie
Zuid-Holland. We zijn dé kennispartner op het gebied van Omgevingsrecht.

Wat bieden we jou?

Een afwisselende, uitdagende stageplaats waarin je naast ondersteuning op bovengenoemde werkzaamheden ook de ruimte krijgt om aan een eigen stage opdracht te werken. Alle praktijk- en onderzoeksstages worden beloond met een stagevergoeding. De hoogte van dit bedrag is afhankelijk van de stageplaats en het opleidingsniveau.

Wij zijn gehuisvest vlakbij station Dordrecht en ondernemen regelmatig leuke activiteiten voor (jonge) medewerkers. De stardatum en duur van de periode is in overleg te bepalen. Wel geldt een minimum periode van 3 maanden.
 

Solliciteren of meer weten?

Zolang de vacature online staat, is het mogelijk om er op te solliciteren. Bij vragen mag je contact opnemen met Roos Marinissen, Adviseur Duurzaamheid, via 078-7708585 of kijk op ozhz.nl/duurzaamheid.

Vacaturenummer56401
Aantal uur per week32 - 40
Organisatie onderdeelOmgevingsdienst Zuid-Holland Zuid
Reageer voor