Spring naar inhoud

Onze stages

Stagiaire Secretariaat

De gemeente Alblasserdam biedt graag mogelijkheden voor stage. Wil jij voor een periode van 16 weken tot één jaar een waardevolle werkervaring opdoen? Reageer dan!
 

Wat ga je doen?

Je werkt samen met andere bestuur- en managementassistentes aan de ondersteuning van het college van burgemeester & wethouders, MT-leden en de organisatie. Werkzaamheden die daarbij horen zijn:

  • Agendabeheer
  • Representatie
  • Telefoonbehandeling
  • Ontvangen bezoekers
  • Administratieve werkzaamheden
  • Organiseren activiteiten

 
 

Wat neem je mee?

Deze stageplaats is bedoeld voor MBO opleiding secretarieel niveau 3 of 4 voor een periode van 16 weken tot één jaar. Je beschikt over goede mondelinge en schriftelijke vaardigheden, bent nauwkeurig, representatief, flexibel, initiatiefrijk en resultaatgericht.
 

Waar kom je te werken?

De Alblasserdamse organisatie kenmerkt zich als een netwerkorganisatie, die opgebouwd is uit verschillende bouwstenen: er is een eigen lokale organisatie, waar mogelijk werken we in interactie met de samenleving, sommige diensten kopen we in en we wisselen kennis en capaciteit uit.
 
In Alblasserdam werken we als gemeente nauw samen met: inwoners, ondernemers en maatschappelijke organisaties aan de woon- en leefomgeving. 'Samen doen" is daarom het motto van onze samenlevingsagenda.
 
Deze stageplek is gepositioneerd binnen het team Ondersteuning. En de uren kun je verdelen over 4 tot 5 dagen waarbij je voornamelijk werkt op de locatie Staal Industrieweg.

 

Wat bieden we jou?

Je komt te werken in dynamische werkomgeving waarbij je optimaal begeleid wordt. De stagevergoeding bedraagt € 250,- bruto per maand op fulltime basis.
 

Solliciteren of meer weten?

Je kunt direct online solliciteren. Zolang de vacature online staat, is het mogelijk om hierop te reageren.
 

Vacaturenummer55681
Aantal uur per week32 - 36
OrganisatieonderdeelGemeente Alblasserdam
Reageer voor