Spring naar inhoud

Onze stages

Meewerkstage Dienstverlening Gemeente Dordrecht

Wij zoeken een enthousiaste stagiair(e) die mee wil werken op de afdeling Dienstverlening.

Wat ga je doen?

De werkzaamheden behorend bij deze stage bestaan uit het verrichten van administratieve taken op de afdeling Dienstverlening van gemeente Dordrecht. Daarnaast ga je meewerken aan fraudeonderzoek op woonadressen binnen gemeente Dordrecht en bewaak je zelfstandig de werkvoorraad. We verwachten dat je actief op zoek gaat naar procesverbeteringen. 

Wat neem je mee?

  • Je volgt een mbo-opleiding op niveau 4;
  • Je bent zelfstandig, nauwkeurig en kan goed analyseren;
  • Je kan goed schrijven, voortgang bewaken en met Excel werken;
  • Je hebt affiniteit met dienstverlening.

Waar kom je te werken?

Dienstverlening Drechtsteden (DD) voert de publieksdienstverlening uit voor de gemeenten Alblasserdam, Dordrecht, Hendrik-Ido-Ambacht en Sliedrecht. We bundelen de krachten om een toekomstbestendige, innovatieve en efficiënte dienstverlening te realiseren. Dienstverlening Drechtsteden is de eerste ingang voor inwoners, ondernemers en instellingen. We zetten in op digitalisering en houden tegelijkertijd ruimte voor maatwerk en persoonlijk contact.

Wat bieden we jou?

Het betreft een fulltime stage en de periode is bespreekbaar.

Wij bieden een stagevergoeding afhankelijk van opleidingsniveau en het aantal uren per week (het aantal uur per week is bespreekbaar). Je kunt rekenen op een interessante en dynamische werkomgeving met enthousiaste collega’s. Wij bieden een betrokken stagebegeleiding en afstemming van de stage die aan de eisen voldoet van je opleiding.

Solliciteren of meer weten?

Is dit de stage die je zoekt? Reageer dan online!

Voor vragen over deze stagevacature kun je contact opnemen met het stagebureau via stagebureau@dordrecht.nl of telefonisch via (078) 770 4184.

Vacaturenummer54621
Aantal uur per week36
Organisatie onderdeelDienstverlenend Drechtsteden
Reageer voor30-03-2019