Spring naar inhoud

Onze stages

Stage lopen in de Drechtsteden

Wat ga je doen?

Je stageplaats is afhankelijk van het soort stage dat je moet lopen. Je kunt solliciteren voor zowel meeloopstages als afstudeeropdrachten. Afhankelijk van je opleiding en stageopdracht kijken we welke plek binnen de Drechtsteden voor jou het beste is. Samen met je stagebegeleider stem je je werkzaamheden af op je stageopdracht en leerdoelen.

Wat neem je mee?

Een enthousiaste, leergierige student die graag in de praktijk wil ervaren wat werken voor de overheid écht leuk maakt.

Waar kom je te werken?

Binnen de Drechtsteden hebben wij een grote verscheidenheid aan stageplaatsen. Dit betreffen zowel snuffel-, praktijk- als afstudeerstages. De stageplaats is afhankelijk van het soort stage dat gelopen moet worden. Afhankelijk van de opleiding en de stageopdracht wordt gekeken welke plek binnen verschillende gemeenten voor jou het beste is.

Stage lopen binnen de de Drechtsteden is dé kans om kennis te maken met een dynamische overheidsorganisatie. De Drechtsteden gemeenten hebben een uniek samenwerkingsverband tussen gemeentelijke en regionale overheden waar je in de praktijk kunt ervaren dat werken bij de overheid uitdagend, zinvol en interessant is. Tijdens je stage doe je veel ervaring op en ontwikkel je vaardigheden die je nodig hebt in je toekomstige werk.

Wat bieden we jou?

Alle praktijk- en onderzoeksstages worden beloond met een stagevergoeding. De hoogte van dit bedrag is afhankelijk van de stageplaats en het opleidingsniveau.

Solliciteren of meer weten?

Je kunt alleen online solliciteren. 

Wij houden jouw sollicitatie in portefeuille en zodra er een passende stage gemeld wordt nemen we contact met je op.
 

Vacaturenummer38681
Aantal uur per week8 - 36
OrganisatieonderdeelDrechtsteden
Reageer voor