Spring naar inhoud

Onze stages

Stage lopen bij de Sociale Dienst Drechtsteden?

Wat ga je doen?

Je werkzaamheden op je stageplaats zijn afhankelijk van het soort stage dat je moet lopen. Je kunt solliciteren voor zowel meeloopstages als afstudeeropdrachten. Afhankelijk van je opleiding en stageopdracht kijken we welke plek binnen de Sociale Dienst Drechtsteden voor jou het beste is. Samen met je stagebegeleider stem je je werkzaamheden af op je stageopdracht en leerdoelen.

Wat neem je mee?

Een enthousiaste, leergierige student die graag in de praktijk wil ervaren wat werken voor een Sociale Dienst écht leuk maakt.

Waar kom je te werken?

Binnen de Sociale Dienst Drechtsteden bieden wij een aantal stageplaatsen aan. Dit betreffen zowel  praktijk- als afstudeerstages. Je stageplaats in de organisatie is afhankelijk van het soort stage dat je gaat lopen. Afhankelijk van je opleiding en je stageopdracht wordt gekeken welke plek binnen de Sociale Dienst Drechtsteden voor jou het beste is.
Stage lopen bij de Sociale Dienst Drechtsteden is dé kans om kennis te maken met een dynamische overheidsorganisatie. In de praktijk kan je ervaren hoe dat werken bij de Sociale Dienst uitdagend, zinvol en interessant is. Tijdens je stage doe je veel ervaring op en ontwikkel je vaardigheden die je nodig hebt in je toekomstige werk.

Wat bieden we jou?

Alle praktijk- en onderzoeksstages worden beloond met een stagevergoeding. De hoogte van dit bedrag is afhankelijk van de stageplaats en het opleidingsniveau.

Solliciteren of meer weten?

Je kunt direct online solliciteren. Laat je motivatiebrief met beschrijving van de stageplaats die je zoekt en je CV achter op de site, dan kijken wij of je binnen de Sociale Dienst Drechtsteden een geschikte stageplaats kunt krijgen.
 
Wil je meer weten over de stagemogelijkheden kan je ook contact opnemen met Jolanda Sneep, 078-7707012.

Vacaturenummer28221
Aantal uur per week24 - 36
OrganisatieonderdeelSociale Dienst Drechtsteden
Reageer voor