Spring naar inhoud

Onze organisatie

De Drechtsteden is een uniek samenwerkingsverband in Nederland. Zeven gemeenten maken hier deel van uit, naast nog drie gemeenschappelijke regelingen. Ontwikkelingen en opgaven overschrijden vaak de gemeentegrenzen. Samenwerking is dus noodzakelijk en biedt ook veel voordelen. Het maakt ons ook een aantrekkelijke en vooral veelzijdige werkgever.

De omvang en de breedte van de Drechtstedenorganisaties in het netwerk bieden je volop kansen om jezelf (verder) te ontwikkelen. Vrijkomende vacatures worden intern opengesteld binnen alle Drechtstedenorganisaties. Doorgroeien kan dus niet alleen binnen één organisatie, maar binnen het hele netwerk.


Er is een ruim aanbod aan trainingen en opleidingen om te volgen, er zijn uitwisselingsmogelijkheden met andere overheidswerkgevers en zijn er loopbaancoaches die je kunnen adviseren of begeleiden in je loopbaan.


De regio Drechtsteden heeft ongeveer 270.000 inwoners. We zijn samen de 5e stad van Nederland, met een ijzersterke maritieme sector, een strategische positie op de as Rotterdam-Antwerpen en een grote ambitie om te groeien.

 Tekening onze organisaties


 

Logo Gemeente AlblasserdamLogo Gemeente DordrechtLogo Hardinxveld-GiessendamLogo Hendrik-Ido-AmbachtLogo Gemeente PapendrechtLogo Gemeente SliedrechtLogo Gemeente ZwijndrechtLogo Dienst Gezondheid & Jeugd Zuid-Holland ZuidLogo Gemeentebelastingen en Basisinformatie DrechtstedenLogo Ingenieursbureau DrechtstedenLogo Omgevingsdienst Zuid-Holland ZuidLogo Onderzoekscentrum DrechtstedenLogo Servicecentrum DrechtstedenLogo Serviceorganisatie Jeugd ZHZLogo Sociale Dienst Drechtsteden