Spring naar inhoud

Onze medewerkers aan het woord

foto Kelly BuijkKelly Buijk, medewerkster Team Omgevingszaken.

 

Ik ben Kelly Buijk geboren en getogen in Hardinxveld- Giessendam en hoe leuk en handig is het als je binnen je eigen gemeente kan gaan werken? Deze kans kreeg ik in 2016 bij het team Omgevingszaken.

 

Het is een kleine gemeente met dorpse sferen, open collega's die altijd bereid zijn je te helpen en flexibele werktijden. Dit is zeker een pluspunt. Bij de gemeente Hardinxveld krijg je veel kansen om opleidingen te volgen en om jezelf verder te ontwikkelen.

 

 Mijn werkdagen zijn verschillend met soms een vergadering in een andere Drechtsteden gemeente. Dit is erg leuk voor de afwisseling. Wanneer we met handhavingszaken bij de rechtbank uitkomen is dit altijd een uitdaging. Op het moment dat er dan zaken gewonnen worden, worden deze successen gevierd met collega's.


Foto Barbera van Wieren-van LeeuwenBarbera van Wieren-van Leeuwen, Team Samenleving


Een kleine gemeente kent zijn eigen dynamiek. Je staat dichtbij de burgers, bestuurders en de betrokken organisaties. En dat is razend interessant. Want jij bent vaak de schakel tussen de partijen en van daaruit mag je werken. Dit houdt in dat je blik op een onderwerp breed is en dat je ook diverse onderwerpen op je bureau hebt liggen. Je bent geen klein radartje, maar een motor.
Getekende afbeelding Hardinxveld-Giessendam.