Spring naar inhoud
Aa  |
Home Medewerkers in beeld

Van Tourmanager van een band naar Coördinator Trainingen!

Ik ben Evelyn Spoor en werk sinds 1998 in de Drechtsteden, tot 2013 bij de gemeente Dordrecht als projectmanager en sinds februari 2013 bij P&O van het Servicecentrum Drechtsteden als Coördinator Trainingen. Mijn interesse ligt bij het ontwikkelen van mensen, zowel persoonlijk als in organisaties.

Uitdagingen zoeken

Na het afronden van mijn Schoevers-opleiding tot Directiesecretaresse, ben ik op mijn 19e gestart met werken. De eerste zes jaar heb ik bij, verschillende bedrijven als CMG, Verto Staalkabel en Canal Plus gewerkt. Door de verscheidenheid aan organisaties en werkzaamheden was dit voor mij een leerzame en vooral leuke tijd. Mijn functie daarna was heel anders, namelijk Tourmanager van een band in Duitsland. Dit heb ik vijf jaar gedaan waarna de band een tijdelijk stop aankondigde. Mijn weg naar het uitzendbureau had ik snel weer gevonden en mijn volgende stap ook, namelijk naar de afdeling Projectmanagement van de gemeente Dordrecht. Hier ben ik gestart als Projectsecretaris en heb ik mij verder ontwikkeld tot Projectmanager en later ook als trainer Projectmatig Creëren. Ik heb altijd met veel plezier bij Dordrecht gewerkt. Na 14 jaar was ik toe aan een nieuwe uitdaging. Inmiddels was ik begonnen aan een 3-jarige Post-HBO opleiding bij Phoenix om mensen, teams en organisaties te begeleiden in hun ontwikkeling. De functie van Coördinator Trainingen bij P&O binnen het team Mobiliteit & Ontwikkeling kwam precies op het juiste moment. Deze kans heb ik toen met beide handen aangegrepen.

Mensenwerk

Als Coördinator Trainingen adviseer ik medewerkers, leidinggevenden, teams en organisaties op het gebied van opleidingen en trainingen, zodat deze aansluiten bij de beweging die gemaakt gaat of moet worden. Binnen Trainingen zorgen we voor een actueel open aanbod van trainingen. In deze functie kan ik veel van mezelf kwijt en ook wat ik geleerd heb tijdens mijn opleiding. Ik houd van mensenwerk!

Genoeg mogelijkheden

Het werken in zo’n netwerk als Drechtsteden brengt als voordeel met zich mee dat er genoeg mogelijkheden zijn om je te ontwikkelen. De uitdaging ligt vooral bij jezelf om het te gaan doen.
 

Mijn carrière-tip!

Volg je hart in wat je echt wilt doen!